Veelgestelde Vragen

1. Ik ben geïnteresseerd in privélessen. Wat zijn de kosten?

Het tarief voor algemene privélessen is €106,- per uur vanaf 1 januari 2024. Privélessen op location binnen Utrecht hebben een toeslag van €15 per uur. Er zijn geen inschrijfkosten. Neem contact op voor meer informatie.

2. Hoe lang duurt een cursus?

Privélessen en maatwerk cursussen worden ingepland in overleg, rekening houdend met uw beschikbaarheid, meestal tussen de 1 en 4 uur per week. Lessen kunnen alleen ingepland zijn tijdens kantooruren (9u-17u). Het totale aantal uren voor een cursus is sterk afhankelijk van de leerdoelen.

3. Wat kan ik verwachten?

Elke serie privélessen wordt op maat samengesteld rekening houdend met uw leerdoelen en niveau. U krijgt suggesties voor correcties en individuele feedback.
Wij werken met materialen uit uw vakgebied, geschreven door native speakers, om een praktische woordenschat op te bouwen.
Meestal gebruiken wij geen cursusboek, omdat leren in een relevante context een effectievere manier is. Bij gebruik van een cursusboek verschaffen wij dit tegen kostprijs.

4. Wat is mijn niveau?

U kunt uw niveau zelf bepalen aan de hand van de ERK (Europees Referentie Kader) of
door de Cambridge niveautoets online. Er zijn maar 25 vragen.
<11 correcte antwoorden= A1/A2 niveau
11-15 = B1
16-19 = B2
20-22 = C1
23-25 = C2

4. Kan ik mijn lesuur afzeggen?

Bij afzegging minder dan 24 uur van tevoren ben ik genoodzaakt het lesuur toch in rekening te brengen, aangezien het onmogelijk is nog een andere cursist in te plannen.
Lesgeld voor groepscursussen moeten betaald worden vóór het begin van de cursus. Uw registratie is pas definitief als u de factuur betaald hebt.

For more information, check out ReallyWrite!